Navigatie
Vorige Artikel 2 van 4 Volgende

SILL Haring

Ingrediënten voor vier personen:

  • 300 gram schoongemaakte maatjesharingen
  • 1 dl dijonmosterd
  • 1 theelepel zout
  • 4 eetlepels suiker
  • 3 eetlepels witte wijnazijn
  • 1 dl koolzaadolie (raapolie)
  • 3 eetlepels water
  • een handvol dille


Bereidingswijze: 
Meng de mosterd, zout, suiker, witte wijnazijn in een schaal. Voeg de olie toe in dunne stralen terwijl je het mengsel roert. Voeg als laatst het water en de dille toe aan het mengsel. Voeg daarna de haring toe. Laat het vervolgens 24 uur in de koelkast staan.
Vaak wordt de haring in stukjes op brood (bijvoorbeeld roggebrood) gegeten samen met plakjes gekookt ei.

© 2014 - 2019 WADGOED.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel