OVER WADGOED.NL


Meer dan 10 jaar geleden begon ik met mijn allereerste webshop Blitskids (die later de naam KidsBoppe kreeg), een webshop met vooral handgemaakte spulletjes voor kids. Vele uren heb ik doorgebracht achter de naaimachine of met de breinaalden onder de armen. En met heel veel plezier :-). Maar na 5 jaar was het overduidelijk dat de markt verzadigd was met handgemaakte spulletjes voor kids en hebben we de naam veranderd in WADGOED.nl. Een webshop met de meest mooie en originele hebbedingen voor Noords wonen en leven.Retro en vintage (klein)meubelen, plaids en dekens, verlichting en woonaccessoires uit Noord Europa. Maar waarom dan 'WAD'........heel simpel, mijn thuisbasis ligt slechts 10 km van het Wad verwijderd. Eén bezoekje aan het Wad en ik zit weer boordevol inspiratie, ideëen en energie. En zand en zout ;-)

Regelmatig ben ik in Zweden te vinden en zodra ik daar de grens oversteek draaien mijn voelsprieten overuren. Op jacht naar de meest bizondere Zweedse oude meubels, die ene vintage rotan fauteuil en die geweldige retro thermoskan..............het is altijd weer een verrassing wat je tegenkomt. Maar het is mij nog nooit gelukt met een lege bus weer huiswaarts te keren ;-) 

Neem gerust een kijkje in de webshop. Heb je vragen of wensen, aarzel dan niet en bel mij, T.06-54132011. En wil je graag een artikel eerst even in het echt bewonderen, ook dat is geen probleem. Onze showroom aan de Uithof 4c te Dokkum is op afspraak geopend. Ook 's avonds en in het weekend.

 

Ik wens je veel Noords woon- en leefgenot !

Eelkje Mollema

 

© 2014 - 2020 WADGOED.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel