ALGEMENE VOORWAARDEN

WADGOED.nl♦Legeweg 28♦9101 MC Dokkum♦Tel.06-54132011♦info@wadgoed.nl

KvK 01164875

BTWnr. NL106022738B02

IBAN NL60KNAB0256648700


Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van WADGOED.nl, gevestigd te Dokkum. Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. 

  1. Bij het plaatsen van een bestelling bij WADGOED.nl, verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden.
  2. Alle prijzen zijn uitgedrukt in Euro (€), inclusief de wettelijk bepaalde BTW en exclusief verzendkosten. Je kunt via Ideal betalen. Na ontvangst van de betaling wordt het artikel opgestuurd.
  3. Afgehaalde artikelen vanuit onze showroom kunnen alleen contant worden afgerekend.
  4. De artikelen blijven eigendom van WADGOED.nl tot het volledige factuurbedrag is voldaan.
  5. Uiteraard worden alle persoonsgegevens strikt vertrouwelijk behandeld en worden de wettelijke regels aangaande bescherming van persoongegevens en privacy strikt door ons in acht genomen. WADGOED.nl zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.
  6. WADGOED.nl kan niet garant staan voor een te late bezorging door PostNL. WADGOED.nl is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of beschadiging of verlies door PostNL.
  7. Als het bestelde niet aan je verwachtingen voldoet, kun je het artikel binnen 7 dagen na ontvangst retour zenden. Je dient het artikel wel als retour aan te melden via ons email adres info@wadgoed.nl. De kosten/verzendkosten en risico’s van deze retourzending zijn voor je eigen rekening. Het retour te sturen artikel dient compleet, in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. De retourzending dient voorzien te zijn van een (kopie) factuur. Na ontvangst van de retourzending zal de terugbetaling van het artikel (excl. verzendkosten) zo spoedig (binnen 14 dagen) mogelijk plaatsvinden.  
  8. Bijna alle meubels, textiel en woonaccessoires zijn veelal oude en/of antieke objecten die al een leven achter de rug hebben. De kwaliteit is Scandinavisch en dus erg goed maar er kunnen lichte gebruikersporen voorkomen. Juist dat geeft het zijn charme en meerwaarde. Garantie kunnen wij helaas op geen van deze producten geven. 
  9. WADGOED.nl is niet verantwoordelijk voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit. 
  10. Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van WADGOED.nl is het verboden foto’s, teksten of andere items van deze webstie te gebruiken of te kopiëren.

 

 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2020 WADGOED.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel